Wednesday, 16 March 2011

Sundae Strawberry

Ingat tak entry Cornetto Love saya tu ?
Hehe...
Orang yang kasi saya Cornetto ari tu bagi saya Sundae Strawberry pulak...
Hehe...
Saya tak mintak pun...
Hehe...
Saya cuma mintak masa ari yang dia bagi Cornetto itu....
Hehe...
Cuma kebetulan aritu bukan rezeki saya, mesin Sundae rosak kat McD SD..
Hehe.....
Tapi tetiba pulak hari Sabtu lepas bersamaan 12 Mac, dia ajak saya teman dia buat business kat rumah Uncle Adnan (saya yg rekemen)..
Hehe...
Saya suruh dia amek kat area2 workshop... dan dia pun amekla saya kat situ....lama gak saya tunggu...
Hehe...
Kat dalam kereta, dia bagi Sundae Strawberry kat saya....Tergezut sungguh saya & senyum sampai ke telinga.. (dalam ati je..kena cover baekk punye)
Hehe....
Lepas abes kerja kat rumah Uncle Adnan kami jalan2 sat kat OU makan McD.. (aii mcD lagi ?)
Hehe...
Aiii...dapat Sundae Strawberry pon boleh rasa angau....apa daaa ? Hahaha...... ;P
Hehe...
Takda ... bukan angau...Cuma rasa happy for his thoughtful gesture.... :D



Just sharing....

2 comments:

  1. Hehehe flip flop the whole day la ye Zy...

    ReplyDelete
  2. huhu....sampai ke arini flip flop lagi...haha

    ReplyDelete