Tuesday, 24 August 2010

Ulor dalam rumah

video

Kejadian ni berlaku dalam 2 bulan lepas...dirakam oleh my sis...
Naseb baik sy takdak kat rumah masa ni...kalo tak lagi haru kot...
Ular ni nyuruk bawah tilam merah kat ruang tamu.... tilam tu memang kami saja-saja letak bg senang nak lepak2 tengok tv...
tak tau la dah brapa lama ular ni nyuruk bawah tilam tu sebenarnya....
bila kak nor nak alihkan tilam tu... baru terperasan ada ular...
Kak nor jadi heroin of the day kerana berjaya memvanishkan ular itu dari umah kami menggunakan gadget seperti spray nyamuk dan penyapu...bravo kak nor...!! You are our Saviour indeed...

p/s selama ni dok ingat rumah kampung je masuk ular....rupanya2 rumah kat bandar lg dasat...ni dah kes kali ke-3 ular masuk rumah...

Pssssttt....agak2 tu ular jantan ke betina ?


Just sharing....

No comments:

Post a Comment