Friday, 24 December 2010

How to make my mum chill up ?

Sejak adekku kawen ni kan...
mood mak aku asek down jer....
dan tempiasnya kena sejibik kat aku...
her emosi is very the sensitip....
aku dah naik riso...
ada satu kes ...semalam baru jadi...
bile adekku cerita plan dia ngan famili in law dia nak gi sungkai...
my mom punye la jealous...sebab sungkai tu memang tmpat yg dia teringin sgt nak pi...
aku ni dah la jenis orang yg tak reti nak memujuk..
aku just cakap kat mak aku....biar la depa mak...nanti bile kite ade rezki kite pegi la kat sungkai tu....
hu hu...sungguh tak pandai memujuk kan?
tup tup....depa tak jadik pegi sungkai...huhuhu lega sket aku....
Kes harini plak...
Mak aku asek dok tanye ...
idah ade call ke tak ?
Idah ade sms ke tak...
Actually ade ...tp aku layan tido, tu pasal aku tak jawab..
Huhu...ape punye punye kakak la kan aku ni...?
tp aku ni tak amek port sgt adik aku nak call ke tidak...
lantak dia la kan....dah besar panjang dah ade laki dah pon...
kalo rindu sgt kat adikku nanti, aku tepon je la...apa susah....?
tp mak aku ni plak terover sensitip bilemana adekku x jawab call dia....
sebab arini memang aku rasa line agak kurang memuaskan...
pastu bile adekku sms mak aku....
mak aku plak kata kat aku "malas la mak nak jawab sms dia, biar padan muka dia...tu la buat mak camni"...
aduyai... ...fenin aku weih feninnnnn......
macam nak lari dari rumah jer...


Just sharing....

1 comment:

  1. Hehehe...macam2. Tu belum Zy kawen lagi tu...

    ReplyDelete